Uusi viikko taas aluillaan ja varsin kiireinen. Maanantaina aloitetaan valtuuston kokouksella. Ne ovat tosin tällä valtuustokaudella olleet lähinnä läpihuuto juttuja.
Yksittäisiä puheenvuoroja lähinnä. Ei mitään keskustelua ole juurikaan ollut. Yksimielisiä päätöksiä yleensä. Ilmeisesti kh on asiat valmistellut hyvin. 
Helmikuun kokous oli lyhyydessään Ugin uusi ennätys, n. 20min. Olin poissa kokouksesta, mikä ei ole tapoihini kuulunut. Pääsin silloin leikkauksen jäljiltä Tyks:stä klo 14. Joten olisinhan kokoukseen hyvin ehtinyt, mutta kipuja oli sen verran, ettei oikein ollut haluja mihinkään lähteä. 
Tiistaina kokoontuu ensimmäistä kertaa säästötyöryhmä. Kuulun siihen vaikka US:n uutisessa ei näin ollut. Samoin uutisessa haastateltiin ryhmän puheenjohtajaa, vaikka sellaista ei ole vielä valittukaan. Vakka-Suomen Sanomissa asiat oli oikein samoin Ukin Uutisissa. Ei ole herkkua olla ryhmän jäsen. Pitäisi valmistella säästöt niin, että ne myös hyväksyttäisiin kh:ssa ja valtuustossa. Jotain on tehtävä. Veroprosentin nosto on huono ratkaisu. Tosin helppo sikäli, ettei tarvitse älynystyröitä vaivata. 
Tätä säästöryhmän kokousta lukuun ottamatta viikon tilaisuudet ovatkin helppoja. Osa saattaa olla mukaviakin.