Hienosti meni jääkiekko, niin naisilta kuin miehiltä. Uskomattomia nousuja Leijonilta. Ruotsi ja USA pelien jälkeen oli mieli maassa. Samoin nyt  Slovakiaa vastaan 2. erän jälkeen. Sieltä vaan noustiin. Kyllä nyt kelpaa Haloskan kopissa polttaa sikaria ja juoda shampanjaa.

Kisoista tuli pronssikisat. En usko enää miesten 50 km parempaa tulevan. Ovat Jauhojärvi ja kumppanit välillä aina tehneet loistavia hiihtoja. Loppu tulema on mielestäni hiukan keskitason alle jääneet kisat. Ei naisten vaan miesten osalta.

Mies hiihtäjät ovat pettäneet pahoin. Ei mitali nyt mitenkään realistinen ollut ennen kisojakaan, mutta keskeyttämiset olivat karmeaa katsottavaa. Mäenlasku on jotain muuta mitä viime kauden jälkeen voi odottaa. Larinto hiipui kokonaan ja Ollin taso romahti. Happonen ei ehtinyt kuntoutua. Ahonen on täyttänyt hyvin odotukset. Ilman hänen loukkaantumistaan olisi joukkuekisassa tullut hopea tai pronssi.

Yhdistetyssä Mannisesta voi sanoa samaa kuin Halosestakin. Hyvä paluu välivuoden jälkeen. Koivurannalta meni heikosti. Yhdistetyn joukkuekisan 7. sija oli uskomattoman heikko. Naisista ei ole muuta pahaa sanottavana kuin Murasen hermojen pettäminen naisten viestissä. Ennen kisaa julistettiin Murasen tarkkailevan kärjen vauhtia, mutta sinnepä piti karata kärkeen ja vetää itsensä maitohapoille.

Luistelu oli melkein odotusten mukaan. Poutalan pieni horjahdus vei mitalin. Kumpareista ainoa hopea. Elämää tämä vain on eikä vaikuta yhtään mitään meidän kenenkään arjen elämään.