Ekana asiana on paljon puhuttanut Lyökin laituri. Esitys on ettei kh:lla ole toimivaltaa asiassa. Jollain pitäisi olla. Oikeuden päätöksiä pitää noudattaa. Ikäihmistenneuvosto pyytää kaupungilta selvitystä vanhustenhuollon henkilöstöohjelmasta.

Sitten on viimeksi palautettuja terveyskeskusvirkojen täyttämisiä ja osallistuminen Marina 2 hankkeen 3 vaiheeseen. Sitten on tärkeä terveyskeskuksen kehittämishankkeen käyttöönottovaihe. Tästä pitää kirjoittaa oma blogi juttu. Sopiva aika taitaisi olla hallituksen kokouksen jälkeen.

Sitten ovat käyttötalouden valtionosuudet. Niihin esitetään tyydyttäväksi. Kyllä valtiota vastaan taitaa olla turha tapella ja mikäli osuudet on oikein laskettu niin miksi edes tapella. Sitten on kaupunginviraston aukioloajat lomien aikaan. Sitten on taas ulkomaan reissun aika. Ketähän pappenheimilaisia lähetetään Pappenheimiin.

Sitten on pitkä rivi aloitteita. Eivätkä kaikki valtuutetuilta. Joukossa on yksi kuntalaisaloitekin. Sitten on kokousaikatauluihin esitetty muutoksia. Valtuuston kokous 15.3. esitetään peruutettavaksi. Ei ole asioita. Viimeksi tiedotusasiat.