Meni taas kokouksessa aikaa. Keskustelu oli hyvinkin vilkasta eräiden asioiden kohdalla. Pulkkaan meni tämäkin. Ekaksi käsiteltiin viimeinen asia, ylimääräinen.  Kiireellisenä asiana oli talon, joka tunnetaan yleisesti minkkitarhan nimellä. Oikeasti Kiinteistö Oy Ugin Nuorisokoti, Levysepänkatu 4. Korkeimman tarjouksen jätti Vesa Salin. Hän perustaa taloon palvelukodin psykiatrin hoidon tarpeessa oleville. Nykyisin talossa toimii myös Vakka-Suomen mielenterveysseura. Heidän toimintansa saa jatkua tiloissa ainakin 5 vuotta. Nykyiset vuokralaiset saavat myös jäädä asumaan. Heidät tosin sijoitetaan yhteen käytävään, että Palvelukodille saadaan yhtenäiset tilat.

Lautakuntien päätökset lomautuksista otettiin hallituksen päätettäväksi ja lomautukset toteutetaan. Lyökin laituri oli jälleen kerran esillä. Todettiin ettei hallituksella ole toimivaltaa ymplan päätöksiin. Se on lupa viranomainen. On se outo juttu. Lupaviranomainen on tehnyt laittoman päätöksen, oikeuden päätöstä ei ole noudatettu. Silti emme voi kuin levitellä käsiä. Uskomatonta.

Sitten oli joukko virkojen auki julkistamisia. 2 lääkärinviran auki julkistamista lykättiin syksyyn. Terveyskeskuksessa on menossa projekti. Katsotaan mitä se tuo tullessaan ja päätetään sen jälkeen. Tähän projektiin nimettiin ohjausryhmä. Siihen nimettiin Antti Haapavuori, Heikki Wala, Sari Koistinen, Helvi Heiniö, Mirva Lambacka, Anne Takala sekä terveys ltk:n pj. ja vpj.

Saksaan ei päätetty lähettää ketään. EU:lta olisi tullut tukea 1080 €. Viime vuonna tuli n. 800€. Olisi ja tuli, on siitä jäänyt kaupungin piikkiin aikalailla. Juha Aaltosen hallintosääntö aloitteesta keskusteltiin pitkään. Päätösesitystä ei muutettu. Todettiin hallintosäännön muutoksen olevan valmistelussa ja siitä tullaan valmistuttua järjestämään koulutusta. Muut asiat menivät esitysten mukaisesti.