Hallituksen lista maanantaiksi on aika kevyt. Asioita on paljon, mutta ei erityisen keskusteluttavia, ainakaan etukäteen. Lautakuntien päätöksiä ei esitetä otettavaksi hallituksen päätettäväksi. Ruokapalvelun hinnoissa on ollut virheellisyyksiä ja ne esitetään korjattavaksi. 

Heikkalanpään ranta-asemakaavan muutos esitetään käynnistettäväksi. Asemakaavan muutos käynnistetään Merimiehenkadun ja Vallikadun kulmatontille. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka esitetään täytettäväksi. Samoin 1 lähihoitajan toimi. Sijoitus tmk:n asiantuntija jäsenen varajäsen esitetään vaihdettavaksi.
Sitten aloitteita. Kunnan asukas esittää ruutukaava-alueen kattovesien johdatukselle muutosta ja Ylisenkadun jalka-/pyörätien käytön muuttamista. Lokalahti-seura on huolissaan Lokalahden tonttitarjonnasta. Ugin Omakotiyhdistys esittää miinanraivaajien muistomerkin siirtämistä. Tuulvedeltä tulee ehdotus alueen nimeämisestä kehittämisalueeksi.
Sitten valtuusto aloitteita rakettien ampumisesta, tonttien kaavoittamisesta kyläkoulujen läheisyyteen, onko meillä yhtään kyläkoulua?, Santtionlahden rannan kunnostamisesta ja Kalantiin pitäisi konsultin tehdä yleiskaava. Sitten muutama tiedoksi annettava asia. Nyt mm. haastetaan sammuttamaan valot. Herättäneekö yhtä paljon keskustelua kuin Haitin avustaminen. Eikä ole yhtään salaista asiaa.