Hallituksessa oli pari asiaa, jotka hyväksyttiin esittelijän esitysten mukaan. Toki keskusteltiin. Sote aluekokeiluun osallistutaan. Kokeilu on kuitenkin siitä kiinni mitä Vehmaa tekee. Neuvottelijat nimettiin Novidan vuokraukseen tai myyntiin.

Perään oli valtuusto. Ilman pj:tä se olisi ollutkin filttisaapastehdas. Jossain kommentissa todettiin nykyisen valtuuston olevan keskustelevan. Todellisuus on päinvastainen. Harmi ettei televisioida. Olen ollut pitkään valtuustossa ilmoissa ikinä ei ole ennen vero%:ia hyväksytty ilman äänestystä ja pitkää keskustelua talouden tilasta. Nyt ei kukaan käyttänyt puheenvuoroa. Samoin meni muut asiat. Aloitteita tehtiin. taisi olla vartti mikä meni kokoukseen.

Kokouksen päätyttyä pidettiin iltakoulu, jossa kj. kertoi elinkeinopolitiikasta. Hallituksen jäsenenä ei juuri uutta ollut. En osaa sanoa miltä valtuutetuilta tuntui. Ei tämä alustuskaan juuri keskustelua saanut aikaan. Päätteeksi Rake yritti aloittaa keskustelua kaupungintaloudesta. Pj. lopetti sen alkuunsa. Talousarvio seminaari on viikon kuluttua ja silloin on aika puhua taloudesta. Toivottavasti on hedelmällisempi seminaari. Alla vielä tekemäni aloite.

 

                                                                 Valtuustoaloite


 

                     Vuorikadun osan yksisuuntaistaminen

 

U:kissa on myös ydinkeskustan ulkopuolella liikenteellisesti hankalia paikkoja. 

Eräs kohde on Vuorikadulla välillä Liljalaaksonkatu-Koulukatu. Alueella on paljon autoja työaikana.

Me allekirjoittaneet esitämme, että Vuorikatu yksi suuntaistetaan välillä Liljalaaksonkatu-Koulukatu. Kulkusuuntana itä-länsi ja kadun pysäköinti toteutetaan kadun vasemmalle puolelle vinoparkkina. Aloite voitaisiin toteuttaa alustavasti ilman katutöitä, pelkillä liikennemerkeillä.

 

Uusikaupunki 25.10.2010. 

 

 

 

Harto Forss