Syysmyrsky puhaltelee voimalla. Monta päivää on jo tuullut kovasti. Nyt se yltyi myrskyksi. Sähkökatkokin tässä jo oli. Oikeastaan myrsky tuntuu mukavalta. Ei tarvitse lähteä mihinkään sen, kun katselee luonnon mahtavia voimia. Koko viikko on ollut vapaata. Tällaista on harvemmin muulloin paitsi kesällä ja jouluna.

 
Tyyntä myrskyn edelläkö? Talousarvion valmistelu alkaa olla lautakunnissa valmis. Seuraavaksi valtuusto pitää seminaarin ja antaa ohjeet valmisteluun. Monenlaista alkaakin olla koossa. Tarvitaan vaan viisaita valintoja. Vielä mukavampaa olisi saada uusia ideoita. Kyllä ne vielä ehtii valmistella.
 
Todennäköisesti vain investoinnit kiinnostavat. Tärkeitä nekin, mutta ei niillä U:kin taloutta oikaista. Ainakaan niillä mitkä nyt on talousarviossa. Hyvä teollisuushalli olisi poikaa. 
 
U:ki on ollut viikon aikana hieman valtakunnallisessakin mediassa. Näihin pitäisi osata suhtautua. Tällaiset Hymy-lehden tapaiset ohjelmat tekevät juttua itselleen tärkeiden näkökulmien puitteissa. Toinen keskustelua herättänyt uutinen oli kj:n lausahdus. Mitä siitä pitäisi ajatella. Ainakin hän sanoi totuuden. Sitä en ole missään huomannut kiistettävän. Minussa ainakin nousee voimallisesti esiin kysymys, eikö hän saa sanoa mitään. Häntä lyödään kuin vierasta sikaa ja muutama sana saa jotkut täysin suunniltaan. Oliko paikka oikea, siitä voidaan keskustella.