Hallitus kokoontuu parin viikon tauon jälkeen maanantaina. Ekaksi käsitellään tietohallintosuunnittelijan toimen perustaminen. Operaattorin virka esitetään lakkautettavaksi joten henkilökunta ei kasvaisi. Sitten käytännössä mitätön kaavamuutos Sannolla. Sitten Pyhämaan Pitkäluodosta 7800 m2 maa-alan ostaminen 15 000 eurolla.

As. Oy Majavanrivistä ollaan myymässä 8 asuntoa ja hinnat pitäisi vahvistaa. Sitten on luvan antaminen Viikaistenkoulun keittiön peruskorjaukselle ja laajentamiselle. Seuraavaksi muutamien toimien ja virkojen täyttämislupa. Nuorten työllistämiseen koulujen päättymisen jälkeen haluttaisiin taas panostaa. Valtuustolta haetaan rahaa lisää 110 000€ olemassa olevien lisäksi. Seutuhallintoa uudistetaan seuraavaksi. Sitten valitaan 2 edustajaa Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän hallitukseen. Suraavaksi kesälomista johtuvat päätökset.

Sitten esittämäni työsuojeluvaltuutetun lausunto kaupungin työilmapiiristä. Lausunto löytyy alla olevasta linkistä. Sitten henkilöstöraportteja, tilinpäätös, alkuvuoden talouden toteutuminen ja lainan ottaminen. Sitten pari Valkosen oikaisuvaatimusta. Toinen esitetään hylättäväksi ja toista ei oteta käsittelyyn sillä se on tullut liian myöhään.

Sitten vuosittainen selonteko valtuustolle viime vuoden aloitteista ja sitten vielä loppurituaalit. Ei näytä kovin pitkää kokousta tulevan.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html