Suunnitellessamme Sannan vaalikampanjaa, Sanna kertoi tuntevansa Mikko Perkoilan. Siitä sitten päätettiin järjestää toritilaisuus, jossa Mikko Perkoila esiintyisi. Tänään se sitten oli. Kansaa oli mukavasti. Ilmoittelu olisi pitänyt ehkä olla runsaampaa. Monet nuoremmat eivät tunteneet Mikkoa, mutta kehua tuli ja Mikon meriittiä kun tuli kerrottua niin huomattattiin ettei Mikko nyt ole jäänyt suureltakaan yleisöltä huomaamatta. Viimet vuodet on tosin ollut hiljaisempaa. 

Mukavasti se sujuu Sannankin kampanja. Meidän resurssit eivät ole niin suuret, mutta seuraaviin vaaleihin tulee nimeä. Samoin Vasemmistoliiton julkisuuskuvakin muuttuu nuorekkaammaksi. Meillä on hyvä puheenjohtaja Paavo Arhinmäessä. Hän pärjää erinomaisesti vaalikeskusteluissa. Niissä joihin pääsee. Oudosti nyt gallupien mukaan valitaan tv-esiintyjät. Aina ennen valinnat on tehty vaalien mukaan. Ehkä vaalit lopetetaan ja valinnat tehdään gallupeilla. 

Vassarien julkisuuskuva on vielä -70-80 luvulta vaikka puolue on sen jälkeen uudistunut kokonaan. Varsinais-Suomessa saattavat meidän ehdokkaat olla keski-iältään jopa nuorimmat. He eivät enää edes tiedä noita ikivanhoja tapahtumia, joita monet edelleen heittelevät niinkuin niillä olisi jotain tekemistä nykypäivän kanssa. Ei muistakaan puolueista enää muistella Honka-liittoja ja Pientalonpoikien puoluetta. 

Ehkä nyt Sannat, Paavot ja Mirkat saavat ihmiset siirtymään menneisyydestä nykyisyyteen. En tiedä muun maan tuntoja, mutta kyllä U:kissa ainakin Vassarit voivat lähteä hyvillä mielin vaaleihin.