Maanantaina se sitten alkaa kunnallispolitiikan syyskausi. Alun byrokratiassa on heti pari mielenkiintoista juttua. Nuoriso- ja liikunta ltk:n kesäkuun kokouksen pöytäkirja ja viranhaltija päätöksissä tontin varaaminen Attendo-MedOne Hoivalle hoivatalon suunnittelua ja rakentamista varten!!!! Varaus paikka on 8. kaupunginosan 25. korttelin tontti nro 5. Mikähän paikka se on U:kin murteella?

Ekana varsinaisena asiana on pieni ranta-asemakaavan muutos. Toinen on sama juttu. Sitten pri terveyskeskuksesta pois lähteneen viran ja toimen täyttölupa.Sitten Louran yhteistyö Brasilialaisen alueen kanssa. Sieltä on tulossa delegaatio vajaaksi viikoksi Suomeen. He tutustuvat Helsingiin, Espooseen, Turkuun ja Poriin. Ei U:kiin. Seuraavaksi päätetään maksu- ja pankkipalveluiden hankinta optiosta. Puhepalvelut päätettäneen kilpailuttaa.

Sitten on yöllisen "moporallin" suitsimisesta U:kin, Lokalahden ja Kalannin keskustoissa. Ilmoitusasioissa on seuraava päätös; Hallinto-oikeus kumoaa ja poistaa kaupunginhallituksen 28.3.2011 tekemän päätöksen sekä jättää Valkosen valituksen tutkimatta.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html