Kokouksen asialista oli lyhyt. Ekana varsinaisena asiana oli Lokalahden entisen kunnantalon myynti. Asiasta oli uusi esitys. Vanhassa esitettiin myyntiä hyväksyttäväksi ja esitettäväksi valtuustolle. Nyt oli selvinnyt, että tämä on hallituksen päätettävissä. Kauppa hyväksyttiin yksimielisesti. Valtuusto kiemuran jäätyä pois, asia nopeutui 1,5 kk. Hyvä juttu, aina vaan mahdollisemmaksi tuli, että uusi kauppa olisi jo kesälomien alkaessa käytössä.

Viikaistenkadun tonttien myynti päätettiin esittää valtuustolle. Honkatien kerrostalo tontin myynti päätettiin esittää valtuustolle. Koulujen sulkemislaskelmasta jahnattiin pitkä tovi. Kuinkas muuten. Päätettiin, että kaikki kysymykset toimitetaan Parviaiselle ja hän tulee seuraavaan kokoukseen vastaamaan ja sitten laitetaan kirjankannet kiinni. Kalatalousryhmän täydentäminen jätettiin seuraavaan kokoukseen.

Rakennusinsinöörin viranhakijoiden haastattelijoiksi valittiin esitys järjestyksessä; Arto Kallinen, Harto Forss, Jouko Antola, Juha Nevavuori, Heikki Wala, Juha Aaltonen, Mirva Lambacka ja Kari Koski. Haastattelu suoritetaan 19.1. Sitten lähetettiin Valkosen aloitteet valmisteluun paitsi eläköitymisohjelma. Siihen vastattiin heti, että eläköitymisohjelman laatiminen on jo aiemmin päätetty samoin sen esittäminen valtuustolle ensi keväänä. Ylimääräisenä asiana käsiteltiin heikosti toimineiden Kalannin tervetsaseman lääkäripalvelut. Sote-keskus velvoitettiin tekemään kaikkensa lääkäripalvelujen turvaamiseksi.

Sitten vielä loppu byrokratiat ja joulun viettoon. 16.1. jatketaan.