Ekana varsinaisena asiana on Hiun tonttien luovutusehdot. Viimeksi haluttiin lisää tietoja ja lisää miettimisaikaa lähinnä tonttien hinnoista. Sitten on esitys vanhushuollon palvelurakenteesta. Asia viedään valtuustolle. Sitten lausutaan sairranhoitopiirin talousarviosta. Sote on saanut aikanaan testamentilla 2 asuntoa. Nyt niitä esitetään myytäväksi.

Sitten sivutoimilupa joka viimeksi palautettiin palkkaepäselvyyksien takia. Esitys ei sitä selvennä. Ehkä kuullaan suullisesti selvennys. Nyt onkin paljon palautettuja asioita. Kummastahan on kysymys, huonosta valmistelusta tai hallituksen päätöskyvyttömyydestä. Nyt on varmaan jo 3:n kerran valtuuston työjärjestys. Sitten mennään raha-asioihin viime vuoden tilintinpäätös, henkilöstöraportti ja alkuvuoden talouden toteutuma.

Sitten lausunto kuntauudistuksesta. Syynäys ltk:n jäsenen valinta ja uusi sopimus kansalaisopiston kuluista. U:ki on mielestään maksanut kohtuuttoman paljon. Uudessa sopimuksessa ei päästy tavoitteeseen joten taas vajetta budjettiin. Sitten vielä viime vuoden aloitteet ja uusikin.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122211.HTM