Byrokratian jälkeen eka asia on sataman yhtiöittäminen. Satama yhtiön tulee omistamaan kaupunki 100 %:sti. Kirjanpitoarvon ja myyntiarvon erotuksen, 4milj/€, kaupunki voi kirjata nettona taseeseen. Veroa kaupasta kaupunki ei joudu maksamaan. Sataman maa-alue jää kaupungin suoraan omistukseen. Asia menee lopulliseen päätöksentekoon valtuustolle.

Seuraavana on siirretty Saluksen vuokraaminen. Tuija Suominen tulee esittelemään asiaa kokoukseen ja päätösesitys esitetään vasta kokouksessa. Pohitullin käyttövesi putkiston toteuttamiseen haetaan lupaa. Sitten on pitkärivi virkojen ja toimien täyttölupia. Ukipoliksen yhtiökokous edustaja ohjeistetaan hallituksen valintaa varten.

ELY-keskuksen palveluverkko selvitykseen esitetään lausuntoa, jossa siihen ollaan tyytyväisiä. Hallintosäännön kaupungin organisaatio osaan vuoden 2013 alkaen, otetaan kantaa. KOKO-hankkeen rahaa esitetään 2:n projektiin. Aloite lähetetään lausunnolle. Tietääkseni uuden kj:n haku on käynnissä. Listalla ei ole siitä mitään.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122246