Yleensä ei tule osanottaja luettelo luettua, mutta nyt oli mielenkiintoa olisiko uusi kj jo paikalla. Yllättäen listassa lukee Kari Koski. Onkohan nimi jäänyt korjaamatta?

Lista alkaa varsinaisesti Betorantien ja Laitilantien liittymä työstä. Urakkatarjoukset on saatu ja kustannus tulee ylittämään 170 000€ arvion, joten sen verran paperirahaa tarvittaisiin lisää. Sitten on pari kaavamuutosta joiden seurauksena sadaan lisää asuntoja. Senioriasuntojakin joiden ero muihin asuntoihin on peräti pieni.

Sitten siirrytään Betorantielle. V-S. Lämmön kaava asetettaneen nähtäville ja tien alkupäässä olevalle yksityiselle tontille tehtäneen kaava. Leppäkariin ehdotetaan tehtäväksi ranta-asemakaava. Kuinkahan monta Leppäkaria U:kissakin on ja muut Suomen Leppäkarit päälle? Vielä lausunto kantakaupungissa olevan kaavan valitukseen.

Terveyskeskuksessa oleva 850m2:n tila esitetään ostettavaksi 399 000€:n hinnalla. Mistä hitosta nämä kaikki rahat taiotaan. Vielä seuraavastakin listan kohteesta tulee rutosti menoja eikä mitään hyötyä. Jäähallin ja uimahallin järjestelmä muutoksia esittää tekla ja niistä tulee 40 000€:n vuosittainen kustannus nousu. Mikäli myöhemmin rakennetaan lämmitettävä hiekkakenttä kustannukset nousevat vielä.

Sitten virkojen täyttölupia ja kj:n viran vaalin vahvistaminen.