Tällä kertaa selvittiin varsinaisesta kokouksesta kohtuu ajassa. Pitkään kuitenkin istuskeltiin. Ensin haastateltiin 2 vuoden määräajaksi sote-johtajaksi haluavia Marika Lannetta ja Päivi Parkkilaa. Yksimielisesti tehtävään valittiin Päivi Parkkila. Nyt sitten vielä jännitetään kumman Päivi valitsee U:kin tai Rauman, jonne hän myös hakenut ja aiemmin päivällä siellä haastattelussa.

Sitten muuteltiin virkojen nimikkeitä ja keskusteltiin miten nämä kaikki johtavat palkankorotuksiin. Monissa on se tekijä, että virkaan on yhdistetty muita hommia ja jotakin virkaa ei ole täytetty. Maaseutuhallinnon tehtävien järjestäminen oli jälleen esillä. Ministeriö on päättänyt, että hallinnon järjestää Vehmaa. Nevavuori esitti U:kia järjestämisvastuu kunnaksi. Häntä ei kannatettu.

Sitten oli liuta aloitteita. Tekemäni aloite Sirkuskentän kunnostamisesta oli saanut lausunnon, kunto on heikko, mutta rahaa ei ole korjaukseen. Asia palautettiin tehtäväksi laskelma kunnollisesta korjauksesta ja ensiavusta. Viimeksi oli pari pöydälle jaettua asiaa velkojen järjestelyistä. Kuntarahoituksen laina joka on käytetty Satamaan siirrettiin sinne. Nordea ei ole halukas vastaavan lainan vastaavaan järjestelyyn. Satama joutuu ilmeisesti ottamaan muualta lainan jolla Nordean laina maksetaan. Ikävää keljuilua Nordealta.