Vuodatuksen hommat eivät vaan pelaa. Nyt oli vaikeuksia päästä kirjoittamaan uutta artikkelia. Alkumittelöiden päästään vihdoin hallituksen ja valtuuston tämän vuoden kokouspäivien määräämiseen. On niitä jo odotettukin.

Seuraavaksi esitetään valtuustolle valtuustoryhmien nimien hyväksymistä. Sitten on 5 ranta-asemakaavaa ja vielä kaavoituskatsaus. Sitten Louran (Turun, Rauman, Porin ja U:kin) yhteistyöelimen luottamusmies edustajien valinta.

Viime vuonna käyttämättä jääneitä investointi rahoja, 1,2 milj/€ esitetään siirrettäväksi tälle vuodelle. Viime vuoden talouskatsauksesta kaupunki+liikelaitokset ilmenee vuoden olleen niin paljon ylijäämäisen, että vanhat alijäämät voidaan kattaa. Ylijäämä johtuu kaatopaikan ja sataman myymisestä.

Kaupungin yhtiöiden yhtiökokousedustajaa ohjeistetaan. Kokouspalkkioiden osalta esitys on sama kuin ennen, mutta puheenjohtajille esitetään vuosipalkkioita 400-700€. Sitten vielä hieman byrokratiaa.

NYT MENEE KOMMENTTEJA LÄPI. EI EHKÄ VIELÄ KAIKKI. MITTARI EI TOIMI, JOTEN EI TIEDÄ ONKO TULLUT UUSIA.

Edelleen vaikeata saada kommentteja näkyviin. Mikäli kommentoinnin jälkeen "Kommentoi" nappulan oikealla puolella ratas pyörii ja oikealle ylös tulee virheilmoitus "rohea_ jne..) niin kommentti ei mennyt läpi. Mikäli kommentoinnin jälkeen nappulan vasemmalla puolella alkaa ratas pyöriä, kommentti menee läpi ja hetken päästä se näkyykin kommentointi sivulla.

Nyt näkyy kommenttien lukumäärä klikattaessa artikkelin otsikkoa. Tosin luku ei muutu sillä kommentit eivät mene lävitse.