Kokouksen aluksi Mirva Lambacka ja Helvi Hyrynsalmi kertovat eräästä yt-neuvottelusta. Petri Rannikko kertoo Vakka-Suomen kalastuspuisto hankkeen jatkosta ja Kristiina Salo mopoautokisasta ja kukkamessuista.

Varsinaisesti eka asia, byrokratian, jälkeen on Salmenrannan ranta-asemakaava ja Tammio-Kairan ranta-asemakaavan muutosten käynnistäminen. Samoin Kari-Etelärannan ranta-asemakaava halutaan käynnistää.

Sitten Louran tavoitteiden hyväksyminen. Seuraavaksi täyttölupa koordinaattorin palkkaamiseen kesäajaksi n. 4 kk. Rahat on varattu talousarvioon. Sitten toimen ja viran täyttöluvat.

Liikuntaltk. palauutti kentänhoitajan palkkauksen hallitukselle. Esitys on ettei kentänhoitajaa palkata. Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, mutta eiköhän monen sanainenarkku aukene. Seuraava esitys on Satamaliitosta eroaminen. Hyvinkään Asuntomessuille osallistumisesta keskustellaan.

Uusintana on määräalan osto Varsinais-Suonen Sairaanhoitopiiriltä 20 tonnilla ja alueen vuokraaminen Vakka-Suomen Golfille vuoden 2043 loppuun. Alue liitetään nykyiseen vuokra-alueeseen. Vuokra on ollut 2004 tehdyssä sopimuksessa 500€ vuodessa sidottuna indeksiin. Nyt esitetään vanhan ja uuden alueen vuokraksi 500€ vuodessa. Toisin sanoen aluetta Golfille tulee lisää 1,2 hehtaaria ja vuokraa esitetään alennettavaksi sen verran mitä se on vajaassa 10 vuodessa indeksillä noussut. Mikä tässä näyttää oudolta?