Ltk;n pöytäkirjoissa ei käytetty otto-oikeutta, mutta päätettiin antaa tekniselle virastolle kehoitus valmistella päätökset aikaisemmin. Nyt oli vasta esillä katujenharjaus.

Sitten mentiin kymmenkunta asiaa kummemmin sähläämättä. Pysähdyttiin henkilöstöorganisaation uudelleen järjestelyyn ja palkkojen korotuksiin. Keskustelun jälkeen esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Päätettiin, jatkossa on esitettävä korotuksen lisäksi myös loppupalkka.

Sitten päästiinkin Timo Järvisen oikaisuvaatimukseen Sorvakon senioritaloista. V-M Virtanen esitti, Järvisen oikaisuvaatimuksen hyväksymistä ja edellisen päätöksen kumoamista sekä alueelle tehtäväksi kokonaisvaltainen suunnitelma jossa huomioidaan rakentaminen ja virkistyskäyttö. Perusteena ELY-keskuksen kannanotto jossa todetaan keskustan kaava vanhentuneeksi ja vaativan laajempaa tarkastelua. Esitys hyväksyttiin äänin 5-5, pj:n äänen ratkaistessa. Junkola-Lehtonen oli poissa.

Monesti esillä ollut joustavan työajan sopimus hoitotyötä tekevillä hylättiin aikanaan. Samoin asiasta tehty oikaisuvaatimus. Nyt siitä oli tehty kansalaisaloite joka sekin esitettiin hylättäväksi. Esiten sopimusta tehtäväksi ja äänin 6-4 sopimus nyt hyväksyttiin.

Sairaalan keittiön vuokraamista ESH:lta ja vuokrattavan eteenpäin perustettavalle osuuskunnalle valmistellaan niin, että molemmat tehtävät vuokrasopimukset ovat synkronissa.