Tavallisesta poiketen kh kokoontuu tiistaina. Maanantain on varannut valtuusto. Ekana varsinaisena asiana Timo Järvisen oikaisuvaatimuksesta tehtyyn valitukseen annetun lausunnon uusintakäsittely. Loimaan koulutuskuntayhtymän jutussa tuli jääviyteen eritulkinta kuin Kuntaliiton tulkinta. Nyt asia käsitellään korkeamman instannin käsityksen mukaan. Kuka pysyy mukana?

Sitten on Autonrakentajantien ja Raumantien liittymän urakointi. Halvin tarjous on satatonnia ja reippaasti alle varatun määrärahan. Sitten on Sorvakon urheilukentän huoltorakennuksen rakentaminen. Hankkeeseen esitetään palattavaksi vuoden 2016 talousarviossa ja haettavaksi uudelleen Vannas-säätiöltä avustusta. Oli selvää palautuksen siirtävän projektin muihin aikoihin. On se kummaa ettei mitään voida toteuttaa ilman vetkutteluja. Tämän toteutus on nyt sitten vienyt jo ainakin 3-4 vuotta. Se joka elää saa näkee miten tämän lopulta käy ja mitä maksaa.

Sitten mennään eteenpäin selkein jutuin. Ei ainakaan ennen ole talousarvion raameista tarvinnut kinata. Ei nykyäänkään paljoa kinata, jätetään jutut eri oikeusasteisiin. Näillä mennään kesään.