Viranhaltija päätöksiä ei ollut erikoista, eikä montaa. Tyksin ja tk:n yhdistämisestä saadaan taas tilannetiedotus. Ei ole enää ihan niin kovaa kiiretta kuin vielä hetki sitten sillä yhdistyminen on siirretty vuodenvaihteeseen.

Sitten siirrytään tuulivoimakaavaan jossa on esityksenä jatkaa valmistelua esitystys mukaan eli ottaa kaavasta pois 2 km:n suojavyöhyke. Ranta-asemakaavoja on 5, eikä mihinkään suhtauduta kielteisesti. Seuraavaksi uuden potilashissin rakentaminen tk:n. Esititään edelleen rakennettavaksi.

Sitten esitetään Kustavin kanssa sovitun yhteistyösopimuksen irtisanominen. Listassa ei ole juuri mitään syystä. Hyvä olisi tietää syyt ja Kustavin näkemys. Seuraavaksi esitetään määrärahaa täyttämättä olevien terveyskeskuslääkärin virkojen täyttämiseksi. Esitys on ettei määrärahaa anneta sillä se ei helpottaisi lääkäri pulaa. Taas tuli uutta oppia. Olen luullut lääkärien määrästä johtuvan jonotuksen pituus.

Pitkä rivi virkojen, toimien ja tehtävien täyttäminen on odottamassa. Kaikille esitetään täyttölupaa. Viimeisenä varsinaisena asiana hallintokeskuksen talousarvio.