Listalla ei ollut mitään merkittävää joten oletin, että saattaa tässä puolisen tuntia vierähtää. Meni lähes 4 tuntia. Olisitko sinä maksanut toitakymmentä kokouspalkkiota + ylityökorvaukset + matkakorvaukset?

Ensin tosin oli alustajat kalastuksesta. Tarkoituksena on käynnistää meren kaavoitus kalankasvatukselle ja kaupungin saaminen asian eteenpäin viemiseksi ja maksajaksi. Pelkään pahoin tässä käyvän samoin kuin tuulivoimakaavassa, kaikki lähtevät innolla mukaan, mutta ihmisten herätessä alkaa vastustus ja adressin keräily. Nimien määrän ylittäessä 3000 valahtaa uljailta luottamusmiehiltä selkäranka housuun ja kallis valmistelu menee hukkaan.

Sitten siirryttiin viranhaltijoiden ja lautakuntien asioihin. Pitkä pormäikki alkoi äärimmäisen tärkeistä asioista, ovatko pöytäkirjat oikein. Pari kertaa äänestettiin 6-5 ja todettiin miten kokoukset olivat sujuneet. Väliäkö sillä ovatko pöytäkirjat kokouksen kulun mukaisia, nythän ne ovat demokraattisesti oikein.Yritin vielä kysyä erästä asiaa kaupunginarkkitehdiltä, eihän siitä mitään tullut. Eräs kh:n jäsen luuli kysymykseni kohdistuneen hänelle ja kysymys jäi vastausta vaille. Tässä tämän merkittävän kokouksen asia ssisältö.