Nyt tehtiin uusi tämän kulmakunnan maailmanennätys kokouksen pituudessa. Kokous kesti alkupulinoineen knafti 50 minuuttia. Eikä yhtään pitempää tarvittu.

Listalla olikin vain 2 varsinaista asiaa. Sepänkadun ja Ylisenkadun kulmassa olevan talonmyynti. Talo on tullut kaupungin omistukseen valtioneuvoston päätöksellä. Hilkka Jalava oli testamentannut talon käytettäväksi vanhusten kuntoutus- ja kulttuuripalveluihin. Liukuesteiden hankkimisesta vanhuksille on tehty 3 aloitetta. Joka kerta valtuusto on päättänyt tämän talon tultua myytyä osa rahoista käytetään liukuesteisiin. Vanhusneuvosto on vanhustyön kanssa valmistellut asian, että se on toteutusta valmis. Nytkin oli kaikenlaista pulinaa vaikka ei muuta ole tehtävissä kuin odottaa valtuuston myyntipäätöstä ja valitusajan mentyä umpeen 8.11. aloittaa toteutus. Tämä on Uusikaupunki joten eiköhän vielä heitetä Kabuleita rattaisiin.

Toinen asia oli aiottu vuokra kerrostalo hanke Lukkosepänkatu 3. Hankkeesta annettiin lausunto Aralle. taloon tulisi 28 asuntoa.