Vuoen viimeisen kokouksen esityslista olipitkä, asiat selviä. Ei juurikaan aiheuttanut keskustelua. Ekan kerran tehtiin muutosta eityslistan kohtaan 18. Kyseessä oli kunnalliset ilmoitukset. Siitä esitetettiin niin törkeää ettei kunnallisia ilmoituksia enää julkaista ilmoitustaululla, onneksi asiaa oli kysytty kuntaliitosta, vastaus oli ilmoitukset on lain mukaan laitettava ilmoitustaululle. Näi n Ukarin veroinen ilmoittaminen pelastui. Ole kuullut ieltä kerrottavan, että mikäläli sinulla on salainen paperi niin laita se ilmoitustaululle, sieltä sitä ei kukaan lue.

Seuraavassa pykälässä oli keskustan ponsi Kotihoidon kehittämiseksi. Ponsi ei juuri mitään toimenpidettä edellytä. mutta keskustelun jälkeen päätettiin odottaa menossa olevia elokuun loppuun ja silloin on tuotava selvitys menossa olevista kehittämisistä kh:lle ka kh laittaa mietintämyssyn päähän.

Sitten edettiinkin aloitteisiin. Sielltekeillä kotouttamisohjelmoleva  Ukilla ni vaan todetaaä yleensä tehdyt aloitteet lähetään johonkin suuntaan valmisteltavaksi. Esa Aaötosen esitys kotouttamisesta ei lähetetty valmisteltavaksi, vastattiin Ukin tekevän omaa kotouttamisohjelmaa ja  hyvinvointiohjelmaa jonka osaksi kotouttaminen tulee. Esan toinenkin aloite herätti poikkeuksellista keskustelua jo tässä vaiheessa. Ei oikein pidetty sopivan hyökkäystä yrittäjää kohden oikein nimellä mainiten. Viimein ylimääräisenä asiana valittiin kirjanpitopäälliköksi Eeva Vuorinen Ukista, hän on jo kaupungin hommissa.