Kevät on tullut vauhdilla ja kaikenlaista puuhastelua niin, ettei ole blogiinkaan tullut kirjoitettua moneen päivään. Lukeminenkin on ollut vähäistä. Tosin muutama kirja on tullut luettua. Niistä mielenkiintoisimpana Paavo Wahlbäckin kertoilemat Vekaran muistelukset. Kovaa on ollut saaristolaisen elämä, mutta ei se muutamia kymmeniä vuosia sitten torpparin elämä helppoa ollut mantereellakaan. Täällä ei sentään kuoltu työmaalla niin paljoa kuin saaristossa. 

Vappu on tulossa ja jo perinteiseen tapaan vasemmistoliiton ja sdp:n yhteiset vappujuhlat. Meiltä pääpuhujana on V-S:n Vasemmistoliiton piirin pj. Raimo Nieminen. Raimo taisi olla myös Metalliliiton valtuuston vpj. ja Salosta kotoisin. Päätöspuheen pitää Janica Lindholm. Olemme saaneet pari uutta nuorta ja lupaavaa naista riveihimme. Janica on toinen heistä ja Sanna Loven toinen. Heistä saamme vielä kuulla paljon., mikäli nykyinen innostus säilyy. Toivottavasti. Sdp:ltä puhujina ovat Jouko Antola ja kansaned. Kimmo Kiljunen.
EU vaalit lähestyvät. Meiltä Varsinais-Suomesta on 3 ehdokasta kansaned. Annika Lapintie, johtava ylilääkäri Jukka Kärkkäinen ja työsuojeluvaltuutettu Ari Rajamäki. Kokenutta ja kielitaitoista porukkaa kaikki. Tulemme järjestämään pari tilaisuutta, joissa heihin voi tutustua.
Kunnallispolitiikassa tulee kiireinen kevät. Kaupungin talousarvio on jäämässä pahasti alijäämäiseksi. Jotain on pakko tehdä, kun ei rahat riitä jukolauta. Strategiaa valmistellaan edelleen. Vaativa työ, sillä nyt lähivuodet ovat pahasti hämärän peitossa.