Kh:n kokoukset ovat alkaneet kestää aina vaan kauemmin Walan puheenjohdolla. Viimeksi oli Kontu ph:nä ja kokous oli harvinaisen asiallinen. Asiat käsiteltiin asiallisina ja sillä sipuli. Varmasti meillä muillakin kokouksen osallistujilla on lusikka sopassa. Näin vaan oli.

Aluksi käsiteltiin pari tontti juttua. Sitten valittiin opetustoimenjohtaja. Valinta oli yksimielinen. Esittelyä moitittiin. muista hakijoista ei kerrottu juuri mitään. Psykiatrista apua tarvitsevien opetuksesta keskusteltiin pitkään ja pelkkää asiaa. Päätösesitys hyväksyttiin muuten, mutta valittavan opettajan tueksi palkataan psykiatrinen sairaanhoitaja.

Takauksia hyväksyttiin ja korkojohdannaissopimuksen ylärajaa korotettiin 40:n milliin. Tämä ei tarkoita heti tehtäväksi sopimusta vaan se on tarpeen vaatiessa käytettävissä. Puheenjohtajien ja hallituksen valinta jäi valtuuston päätettäväksi. Todennäköisesti siirretään seuraavaan kokoukseen.

Sitten keskusteltiin pitkään Siivosten säätiöstä. Asia esitettiin palautettavaksi. Käsittelyä jatkettiin äänin 6-5. Se tulee valtuuston päätettäväksi. Toivottavasti käsittely on pj:n hanskassa. Ei sitten meikäläinen muuta. Tarkastuslautakunnan pöytäkirja aiheutti pitkän keskustelun.