Maanantaina sitten käynnistyy kiivas syksyn kokous ruletti. Kiivaana kaikki ovat ovat valmiina heittelemään kabuleita rattaisiin. Hallituksen lista on vielä pituudeltaan vähäinen. Valmistelut ovat vasta käynnistyneet.

Valtuuston päätökset laitetaan toimeen, yhtä lukuunottamatta. Lokalahdella olevasta rantakaavasta on valitettu. Kaava on takunnut koko valmistelun ajan ja tilanne jatkuu. Sannolle on valmistunut asemakaavamuutos. Se esitetään näytteille asetettavaksi. Alueelle tulee kalankasvatuslaitos, kasvihuone ja voimalaitos. Melkoinen kestävän kehityksen symbioosi.

Ammatillisen koulutuksen siirtäminen hallinnollisesti Loimaalle edellyttää lupien siirtämistä ko. laitokselle ja sellaiset päätökset ilmeisesti tehdään. Ei muutakaan mahdollisuutta ole, valtuuston päätös pitää toteuttaa. Sitten käsitellään ensimmäisen puolivuotiskauden toteuma. Alkuvuosi on ollut positiivinen. U:ki nousee.

Sitten on kolmen paikkakunnalta poismuuttaneen eroanomukset. Niin sitä on lähdettävä työpaikkojen ja puolisoiden perässä. Onneksi sentään kokonaisuutena kaupungin väestökehitys on ollut positiivinen. Viimeksi juokseva asioita. Niissä on rahan tuloakin markkinaoikeus on määrännyt TeliaSoneran korvaamaan kaupungille aiheutuneita oikeus kuluja.