Kokous aloitettiin Novidan Antti Virtasen ja Juha Jokisen selostuksella ammatillisesta koulutuksesta. Alustuksessa ei tullut esille mitään henkeä salpaavaa uutta. Valtiovallan tekemistä muutoksista on jo saatu tietoa. Varsinkin valtioavun muutokset ovat olleet rajuja.

Varsinaisia asioita oli niukasti. Santtion Rastin kaavamuutos ja Kaupunginlahden reunan korjaus sivutettiin olankohautuksella. Seikowin keittolaan pysähdyttiin toviksi. Ainakin minun ihmetystäni herätti esityslistaan laitettu tekstiä jossa sanottiin Maakuntamuseon sanomaksi kirjoitettu teksti ettei rakennusta saa purkaa. Lausunnossa sanotaan, ettei pidä purkaa. Se on mielestäni eriasia kuin ei saa purkaa. Rakennukselle on haettu käyttöä kissojen ja koirien kanssa. Nyt käytöksi esitetään museon ylimääräisten tavaroiden varastoa. Eikö Kalanti-taloon mahdu? Myös taidekoulu saisi käyttää tilaa. Kuinka monta tuntia viikossa? Avoinna ovat kysymykset sisätilojen kunnosta? Voisi olettaa ettei sisällä ole sen parempaa kuin ulkona. Taitavat museo esineet piankin kastua. Lopuksi äänestettiin ja 6-5 alkaa kuraa lentää keittolan seinään.

Hallintosäännön uudistuksesta tarinoitiin pitkään. Päätösesitykseen lisättiin valtuustoryhmien kuuleminen. Sitten lähdettiin katsomaan Korpelan kujanjuoksua. Kuka sitten katselikin, olen kuullut sen olevan suosittu.