Ekana varsinaisena asiana on Kuliluodon ranta-asemakaavan näytteillepano. Seuraavana srk:n omistamalle Pyhämaahan tehtävä asemakaava. Alueelle on tehty diplomityönä kaavasuunnitelma. Srk haluaa rakentamisen lähemmäksi rantaa. Kaavoitus tehdään srk:n kanssa. Kettelin kylässä maanomistaja voi esityksen mukaan tutkimaan ranta-asemakaavalla rakentamisoikeuttaan. Hänen olettamansa suuruinen se ei tule olemaan. Sama maanomistaja haluaa myös Vohlaluodossa samaa toimenpidettä.

Propel Voima esittää jälleen Hyttyskarin vuokrausta muutettavaksi. Aiemmin alue piti rakentua kaupungin ja Yaran omistamille alueille. Nyt suunnitelma on tarkoitus rakentua vain kaupungin omistamaan alueeseen. Ei ole Yara tainnut olla suopea hankkeelle.

Pajalasta on tarkoitus tehdä siirto Comol OY:ltä VS Automaatiolle hallin lunastussopimuksesta. Sitten lausutaan maakuntastrategiasta, mietitään eräiden virkojen ja toimien täyttölupia. Valitaan jäsen kutsunta ltk:n ja kiinteisöyhtiöiden hallitus ehdokkaat.

Sitten on lausunnot isoon määrään aloitteita. Eräät jo vanhentuneet. Sitten on vielä toiminnalliset ja rakenteelliset säästöt. En saa asiaa auki, jos siitä sitten muuta onkaan kuin otsikko.