Kyllä se eläkeläisenkin kesä on mukavaa erilaista aikaa vaikka on aina vapaalla. Tosin kaikkea tekemistä ei tarvitse kuormittaa lyhyeen aikaan. Näin maalla asuessa on paljon tekemistä. Talvella suunnittelen mitä teen ja sitten keväällä aloitan kovalla kiireellä tekemisen ja puolilta suvea onkin sitten kaikki tehty.

Rakennuksia on monta ja kaikkia pitää pikkuhiljaa korjailla muuten onkin yht´äkkiä ihan lirissä. Polttopuu hommat on vakio hommia. Niitä tässä aloinkin jo sisälle laittaa. Ladon kaikki joten on hieman enemmän hommaa. Aamulla kävin lääkärissä joka poisti luomen. Nyt ei saisi sitten kymmeneen päivään hikoilla.

No nyt sitten lepäillään ja lueskellaan. Puut eivät vielä niin kuivia olleetkaan. Tänään tai huomenna pitäisi tulla uudet rännit. Ajattelin ettei niiden asennuksessa tulisi hiki. Saas nähdä kui käy. Murskeen ajo tielle olisi myös homma jossa ei hiki tulisi. Tie vaan on niin kova ettei ole se homma järkevää. Keväällä ja syksyllä olen sitä tehnyt. Tiehoitokunta maksaa murskeen ja minä ajan ilmaiseksi. Näin saamme kaksinkertaisen määrän mursketta. Pitänee lopettaa kirjoittaminen ettei tule hiki.