Minulla on postilaatikko kilometrin päässä ja kävin turhaan katsomassa olisiko esityslista tullut. No Internetissä oli. Kaupunginvaltuuston joulukuun kokouksesta ei ole valitettu. Joten talousarvio on toimeenpantavissa, nyt sitten valtuutetut joukolla sitä moittimaan.

Eräiden maankäyttöpalveluiden taksoja esitetään muutettavaksi. Pari ranta-asemakaavaa joista Kinnalan ollaan käynnistämässä. Kaavalla haetaan yhden mökin muuttamista valituiseksi asumukseksi. Kahdelle 170 m" rakennusoikeutta. Rakennusjärjestyksessä oikeus on rajattu 150 neliömetriin.

Sitten on laajempia kokonaisuuksia. Tämän vuoden käyttösuunnitelmia ja viime vuoden viimeisen neljänneksen talousarvion toteutuminen. Se onkin sitten koko vuoden. Kh siirtyy vihdoin paperittomaan kokoustamiseen helmikuun alussa. Tästäkö johtuu ettei tullut papereita, jos niin liian aikaisin, eihän ole vielä mahdollisuutta päästä Intranettiin, ainakaan minulla. Hallituksen jäsenet ja valtuuston pj:t saavat käyttöönsä kaupungin läppärin korvauksetta. Mikäli käyttää omaa saa korvausta 25€/kk.

Sitten on pitkä rivi aloitteita ja tiedoksi annot.