Valtuusto oli pitkästä aikaa mielenkiintoinen. Aluksi Sari Rantanen ja Atso vainio kertoivat soten nykyvaiheet. Pientä keskusteluakin oli. Kysyin kiinteistöjen kohtalosta. Piene hapuilun jälkeen tuli uskottavalta kuullostanut vastaus. Maakunta vuokraa sote tilat 3v,. vuoden optiolla. Tässä piilee miina vuokran suuruudesta ei tiedetä eikä mitä on vuokralaisen vastuulla.

Sitten oli Mältinkallion tonttien luovutusehdot. Ennen kokousta oikeiston taholta ehdoteltiin uutena ehtona, että rakentaminen tulee aloittaa 2 vuoden kuluessa. Keskustelun alkaessa ihmeteltiin suut ymmyrkäisenä ettei kukaan pyytänyt puheenvuoroa. Tuleehan siitä ramppikuume, että joutuu valtuustossa puhumaan. Nyt sitten ei ole mitään rakentamisen aloitus määräystä.

Valtuutettujen lukumäärä kirvoitti sitten esityshanat. Sjöblom ehdotti lukumääräksi 37. Järvinen palautusta. Ensin äänestettiin palautuksesta. Käsittelyn jatkamista kannatti 33 ja palautusta 10. Palautusta halusivat kokoomus ja persujen Nummi. Sitten äänestettiin Sjöblomin ehdotuksesta. Kh:n yksimielisesti esittämä nykyinen koko voitti 33-16. Nykyistä kannattivat muut paitsi kepu ja kokoomus. Pieni lipeäminen oli. Nummi äänesti taas muissa kuin persujen riveissä ja Nikula äänesti nykyistä suuruutta.

Viimeksi oli osavuosikatsaus. Muutaman kerran siitäkin virkattiin. Jari Valkonen jätti aloitteen selvitysvaliokunnasta, joka selvittäisi kaupungin varojen käyttöä ulkomaan matkat plus muuta törkeätä.