Tiedoksiannettavissa asioissa otettiin hallituksen päätettäväksi ylilääkäri Sanna Maulan sivutoimilupa. Hän haki  lupaa tehdä enintään 10t/kk Tyks:n V-S:n sairaalaan. Tietojen mukaan hän saisi siltä ajalta palkkaa kaupungilta ja Erikoissairaanhoitopiiristä. Helvi Heiniö kutsuttiin seuraavaan kokoukseen selvittämään asiaa.

Tämän vuoden valtionosuuksia saadaan 1,2 milj/€ budjetoitua enemmän. Tarvetta rahalle on sillä jo nyt on tiedossa suuremmat ylitykset. Yhteisöveron tuotto on tänä vuonna 1,8 milj/€ budjetoitua vähemmän. Koihoidontuen käyttöönotto tuo 0,5 milj/€ budjetin ylityksen. Vuotta on kulunut vasta 2 kuukautta. Mitä kaikkea vielä tuleekaan.

Kaupungin vuokrataloyhtiöiden yhtiökokous edustajia ohjeistettiin. Kiinteistö Oy Sorvakon ja Kiinteistö Oy Uudenkaupungin vuokratalojen yhtiöiden hallituksiin esitettiin Mauri Pietilä, Henna Jokinen, Eija Maikola ja Helle Vahtera. Kiinteistö Oy Kulhankarin ja Kiinteistö Oy Käätyjärven hallituksiin esitettiin Raimo Nieminen, Leena Anto ja Kari Vainio. Muuta erikoista ei sitten ollutkaan ja kokouksen lopuksi kaikki vanhurskaat ristivät kätensä ja loivat silmänsä ylös taivaisiin.