Hallitus kokoontuu viimeisen kerran ennen kesätaukoa maanantaina. Ekana asiana lausunto maakuntakaavasta. Esitys on ettei lausuta edes runon pätkää.  Sitten on esitys puukauppa asiantuntija palveluiden ostamisesta. Lounametsältä ostetaan, jollei vallan merkillisiä tapahdu.

Sitten päätetään osallistutaanko Varsinais-Suomen yhteismarkkinointiin. Rahhaa menisi ensimmäisenä vuonna runsaat pari tonnia. Sitten on parin suuhygienistin ja sairaanhoitajan viran täyttäminen. Virat lykätään U:kin osalta kunnes konsultti saa hommansa valmiiksi.

Sitten on kj:n kesäloma ja kaupungin rahojen käyttöoikeuksien myöntäminen. Seuraavaksi onkin sitten tärkeä asia. Talousarvion ja taloussuunnitelman raamit. Arvioon esitetään 2 kovaa sanallista vaatimusta. 1. Mitkä palvelut raamin mukaisella määrärahalla voidaan järjestää? 2. Mistä palveluista luovutaan ja missä järjestyksessä? Tässä sitä on vaadittua arvokeskustelua yllinkyllin. Mikäli esitetty raami pystytään toteuttamaan päästään ensi vuonna nolla tulokseen. Lainojen määrä kasvaisi edelleen, kuitenkin aika maltillisesti ja kate riittäisi poistoihin. 

Seuraavaksi varmaan entiseen tapaan äänestetään. On matka Hadersleviin ja paikkoja on niukasti. Sitten on seuraavaksi edelleen matkailua. Päätetään osallistutaanko Vakka-Suomen kuntien yhteiseen kesätapaamiseen Pyhärannassa.

Eikä sitten enää muuta kuin viime valtuustossa tehdyt aloitteet. Matkailua niissäkin toisessa.