Joulutauon jälkeen hallitus kokoontuu ekan kerran maanantaina. Alkubyrokratiassa ei ole mitään erikoista. Ainakaan nettiversiossa. Paperista listaa en ole vielä nähnyt ja viranhaltija päätökset on siellä. Joskus niissäkin on jotain mielenkiintoista.

Eka varsinainen asia on pitkään hiertänyt Iso-Koiluodon- Kutkumaan ranta-asemakaava. Nyt on kyseessä lausunnon anto Korkeimmalle hallinto-oikeudelle. Valittajien väite on mielenkiintoinen. He väittävät kaavassa olleiden 2:n LV-alueen ja toisen niistä poistetun. Nyt on heidän mukaansa taas 2 aluetta. Todisteena heillä on paljon aineistoa. Asiaa on hallitus myös monta kertaa käsitellyt ja puhetta on ollut nimenomaan laitureista. En millään jaksa muistaa kaikkia kaavan vaiheita. Pitää tutustua pöytäkirjoihin löytyykö sieltä selkeyttä juttuun.

Sitten on siirretty kalatalousryhmän varajäsenen valinta. Opettajien virkojen täyttölupia on iso nippu. Samoin koulutoimessa on koulukuraattorin toimi auki. Valtuuston päättämä uusi työterveyskeskuslääkärin virka ja eräät muut terveysalan hommat kaipaavat täyttölupaa. Kuten vanhustenhoitoon lähihoitajan toimi. Sitten pari aloitetta joista vanhan tavan mukaan Valkosen aloiteesta esitetään ettei sitä oteta käsittelyyn sillä se ei  liity kaupungin hallintoon tai toimintaan valtuuston työjärjestyksen määräämällä tavalla. Lisäksi todetaan Valkosen saaneen selvityksen ilmoitus- ja painatuskuluista jo ennen valtuuston kokousta jossa hän on aloitteen tehnyt. Lisäksi todetaan jokaisen valtuutetun olevan jo oikeutettu saamaan kyseisen selvityksen.

Tiedoksi annettavissa asioissa on mm. alla oleva asia.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto

 

  - päätös 16.8.2011 häirintää ja epäasiallista kohtelua koskevaan asiaan (liite)

 http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html