Nyt on listalla pituutta ja tärkeyttä. Uskoisin jo viranhaltija päätöksistä tulevan keskustelua mm. johtavien viranhaltijoiden palkankorotuksista. Iloista siellä oli Propel Voiman kanssa tehdyn Hyttyskarin vuokrasopimuksen purkaminen. Heikkalanpään ranta-asemakaavoituksen käynnistäminen saanee luvan ja sataman kaava esittettäneen valtuuston hyväksyttäväksi.

Valtakunnallisesta tärkeiden maisema-alueiden inventoinneista annetaan lausunto. Pakkahuoneen vieressä olevan myllykiinteistön sauna esitetään saneerattavaksi 60 000€:n hintaan. Orivolla oleva entinen Nammon Worksin halli on saatu vuokrattua TT-Pajalle ja Yaralle. Siellä pitää tehdä remonttia, hinta 25 000-30 000€.

Uimahallin kunnostuksessa ltk:t ovat päätyneet samaan vaihtoehtoon kuin kh. Urheilukentän huoltorakennuksesta on saatu saman suuruinen tarjous joka viime kesänä hylättiin. Merituulikodin remontista oleva tarjous esitetään myös hyväksyttäväksi. Minifarmille annettaneen lupa viinan myyntiin jäähallissa ja sen kentällä.

Sitten ohje asukasvalinnoista kaupungin vuokrataloihin. Selvitys pääsystä suunhoitoon annetaan. Sitten lupia työntekijöiden ottoon. Luottamusmies tehtävien täyttöä. Posti palveluja, lausunnonantoja kho:lle jne.