Tänään oli hallituksen ylimääräinen kokous jonka oli tarkoitus valmistella vain sataman yhtiöittäminen valtuustolle. Kokous kesti 2,5 tuntia. Aloitettiin kiinteiostön ostolla Saarnistosta. Alue on tarkoitettu kaupungin seuraavaksi laajenemissuunnaksi. Viimeksi aluetta epäiltiin osittain rakennuskelvottomaksi suoksi. Maankäyttöpalveluista käytiin uudelleen tarkastamassa eikä lausunto muuttunut. Alue on pääosiltaan hyvää rakennusmaata. Alueella on pieni suo joka voidaan kuivattaa. Aaltonen esitti ettei aluetta osteta, häntä ei kannatettu. Joten kauan vireillä ollut kauppa tuli päätökseen.

Henkilöstösuunnitelma merkittiin tiedoksi. Paikkatietoavustajan toimea esitettiin täytettäväksi. Sitä on hoitanut yksi ja sama henkilö 8 vuotta määräaikaisena. Ei vaan olisi kestänyt oikeudessa perusteet, jos se olisi sinne viety. Nevavuori esitti ettei henkilöä vakinaisteta. Häntä ei kannatettu. Seuraavaksi annettiin ohjeita Ukipoliksen yhtiökokoukseen menevälle Anne Takalalle. Hallitukseen ehdotettiin Terttu Lundelin, Paavo Pitkänen, Teija Åhlman, Kari Vainio ja Merja Koski. Hallitukseen kuuluu myös Atso Vainio sääntöjen perusteella. Tulevaa hallitusta evästettiin, että Atso Vaino pitää valita pj:ksi.

Elinkeinotoimen kj:n määräraha ylityksistä keskusteltiin 58:n puheenvuoron verran. Loppujen lopuksi esitetään yksimielisesti ylitystä valtuustolle hyväksyttäväksi. Sataman yhtiöittämisestä keskusteltiin jonkin verran, mutta mitään muutosesitystä ei tehty. Welhoveden kierros-hankkeelle esitettiin 50 000€ tälle vuodelle ja saman verran ensi vuodelle. Keskusteltiin pitkään ennenkuin selvisi jotenkuten mistä on kysymys. Nevavuori esitti Vahteran kannattamana ettei rahaa anneta. Äänin 6-3 rahat hyväksyttiin. Äänestin Nevavuoren ja Vahteran mukana rahoitusta vastaan. Wala ja Aaltonen äänestivät tapansa mukaan yhdessä tyhjää. Muut 6 oli puolesta.

Muissa asioissa ei sitten enää paljoa keskusteltu. Seuraavaan hallituksen kokoukseen tuodaan selvitys kaupungin omistamien hallien vuokrien maksutilanne.