Tässä on ollut pari päivää vapaata kunnallispoliittisista kiistoista ja tilanne jatkuu. Viikonloppu on kokonaan vapaata. Ei mitään menoa ja vähän on ensiviikollakin. Tuleekohan vieroitusoireita?

Aikaa jää muille harrastuksille ja tekemisille. Maaseudulla on aina jotain paikkojen kunnostusta eikä siinä pieni sade haittaa. Syksy on lukemisenkin kannalta mielenkiintoista aikaa. Ilmestyy paljon kirjoja joulumarkkinoille. 

Torstaina olin suositussa merellisessä illassa. Poikkeuksellisesti oli 2 luennoitsijaa. Ensin Juha Ruusuvuori kertoi merirosvouksen historiasta. Mielenkiintoinen ja hauskasti esitetty, aiheesta huolimatta. Amiraali Bo Österlund jatkoi samasta aiheesta kertoen nykypäivän tilanteesta. Asiapitoisesti ja asiantuntevasti. Kysymysten provovoisuudesta huolimatta hän jaksoi vastata tietorikkaudella varustettuna henkilönä asiallisesti kaikkiin aiheisiin, jotka poikkesivat huomattavastikin illan teemasta.

Perjantai-ilta oli koripalloa. Vilpas oli tasaväkinen vastus. Tosin Korihait pääasiassa johti 5-7 pistettä. Viimeisellä jaksolla ratkaistiin ottelu pienellä repäisyllä. Pelaajista Petri Heinonen pelasi hyvän pelin, taitaa sieltä tulla vähitellen esiin lahjukkuus. Kumpulainenkin oli vaihteeksi hyvin mukana. Ulkomaalaiset pelasivat normaalisti. Gonnerilta olisin odottanut enemmän. Puolustus oli aika hyvää ja Vilppaan pisteentekijä Kaaresvirta olikin täysin ulkona. Alussa pari kolmosta ja senjälkeen häntä ei enää kentällä huomannut. Viikon kuluttua on vastassa Pyrintö. Voittoon tarvitaan pari pykälää parempaa peliä.

On tässä ehtinyt pikkasen kavereille soitellakin. Hyviä ja huonoja uutisia on kuulunut. Syöpä se on pääasiallinen sairauksien syy. Sikaflunssa on pitkälti vain puheenaihe. Iloista oli erään 3 kuukauden sairaalareissun kallistuminen nyt hyvään vointiin. Eräs entinen  työkaveri oli menehtynyt. Jaksamista hänen läheisilleen.