Kokouksesta tulee selvityskokous. Parin ranta-asemakaavan jälkeen vastaus kh:n selvityspyyntöön esh:n kustannuksista. Talousarvion menot ovat ylittymässä 2,2%, suoriotteet ovat kasvaneet 1,9%. Revi siitä.

Pyhärannan kunta pyytää selvitystä Ukilta kasvaneista siirtoviivemaksuista. Ne eivät ole oleellisesti kasvaneet ja potilaat sijoitetaan kokonaisuuteen nähden parhaalla mahdollisella tavalla. Revi siitä.

Pyhärannan kanssa jatketaan. Päätetään yhteisestä kuntaliitos selvityksestä ja valitaan sille ohjausryhmä. Maaseutuhallinto pyytää lupaa osallistua yhteistyö hankkeeseen. Siihen esitetään myönteistä päätöstä ja samalla esitetään jatkossa hankkeiden päättäjäksi kj:tä. Ilmari Heinonen Vehmaalta on tehnyt pari ilmoitusta ympäristösuojelulain rikkomisesta. Vastataan ilmoitusten osoitetun väärään paikkaan ja ohjataan häntä tekemään ilmoitukset oikeaan paikkaan.

Satakunnan ammattikoulutus kuntayhtymän osakasopimuksen ja yhtiöjärjestyksen muuttaminen on taas esillä. Tämä ei liity mitenkään menossa olevaan Ukin jäsenyyteen. Talousarvio lainaa esitetään otettavaksi Svenska Handelsbakenilta 5 milliä. Mukavaa ettei olla köyhiä eikä kipeitä.