Mielenkiintoinen kokous tuli vaikka lista ei niin painava ollutkaan. hallitus ei ottanut teklan Veneveistämö päätöstä käsiteltäväkseen. Kokouksen päätteeksi asian toi esille kaupunginarkkitehti ja asia tulee seuraavaan hallituksen kokoukseen.

Kaavamuutoksista enemmän keskusteltiin Kerpatekin kaavasta Sorvakkoon. Alueelle on tarkoitus kaavoittaa 22 mökkiä, joissa neliöitä olisi n. 80. Kaavoitus päätettiin käynnistää äänin 7-4. Käynnistämisen puolella olivat oikeisto ja minä. Vastaan äänestivät demarit.

Hallinto- ja kehittämiskeskuksen talousarvio esitys merkittiin tiedoksi. Siitä keskusteltiin jonkin aikaa ja ainakin minulle jäi se käsitys, että kaikki olivat sitä mieltä, investointeja on karsittava. Lautakunnat esittävät 6,2 milj/€ investointeja. Tänä vuonna investointeihin on varattu 5,5 milj/€. Viime vuonna 4,1milj/€.

Nousu on käsittämättömän kovaa. Puhutaan, että vain lakisääteiset palvelut toteutetaan ja saman aikaisesti tehdään kovia investointi esityksiä. Kyllä pitää puheiden ja tekojen hieman paremmin kohdata toisensa. Aloitteet lähetettiin lausunnoille.