Tänään oli sitten taas perässäjuoksijoiden ja sopulien yhteiskokous. Yhteenkään asiaan ei tehty muutosesitystä. Kaikki virkamiesten esitykset hyväksyttiin sellaisenaan. Nyt sitten odottelen kommentteja mitkä päätökset meni pieleen. Se päätös ainakin meni ihan nappiin, että minut valittiin pöytäkirjantarkastajaksi.

Virkamiesten eikä lautakuntien päätöksiin ei käytetty otto-oikeutta. Virkamies päätöksistä selvisi Attendo-MedOnelle varatun tontin paikka, Puusepänkatu ja tontin koko 8014m2. Kaavoista ei keskusteltu. Louran ja Brasilian Pernambucon alueen yhteistoiminta-alueesta keskusteltiin. Sopimuksen vaikutuksesta ja kustannuksista. Se ei aiheuta U:kille kuluja. Aikanaan maksettu jäsenmaksu ja ulkopuolinen rahoitus riittävät. Osuuspankki on hoidellut kaupungin pankkipalvelut. Pienen keskustelun jälkeen päätettiin käyttää sopimukseen sisältyvä optio. OP on sen jo hyväksynyt.

Puhepalvelujen kilpailutus meni viimeksi mönkään. Nyt lähdetään toiselta pohjalta. Viimeksi osa-alueet pisteytettiin ja suurimman pistemäärän saanut voitti. Nyt määritellään tekniset rajat ja halvin voittaa. Liikennemelusta öiseen aikaan keskusteltiin pitkään eri mahdollisuuksista. Toimenpiteet ovat aika rajalliset. Valmisteltua esitystä lähdetään viemään eteenpäin. Tiedoksi annettavista asioista ei keskusteltu.