Ekana varsinaisena asiana on lisämaan, 2,2 ha, myynti kesäasukkaalle 15 000 euron hinnasta. Alueella ei ole rakennusoikeutta. Minulla ei ole vielä liite karttaa joten en tiedä missä alue sijaitsee ja onko siihen kaavalla saatavissa rakennusoikeutta.

Lokalahdelle on tekeillä asemakaavan muutos ja se vaatii Lokalahden Osuuspankin ja kaupungin selvittämään maanomistustaan. Mistään suurista ei ole kysymys. Parikymmentä aaria maata ja kolmisen tonnia rahaa vaihtaisi omistustaan.

Seuraavaksi onkin kova juttu. Esitetään kaupungin perustavan asunto-osakeyhtiön joka rakentaisi 2 kerrostaloa Sorvakko-kodin itäpuolelle sekä antaisi luvan kilpailuttaa luonnossuunnittelun asemakaavan pohjaksi. Siinä sitä sitten onkin jo 1 työ oman suunnittelijan hommaksi.

Sitten on Nuorisotalosta tilojen antaminen Työttömien yhdistyksen käyttöön täksi vuodeksi. Samoin sinne muuttaisi Seikowin päiväkoti nykyisten tilojensa remontin ajaksi. Puutalo yhdistyksen anomus 15000€ täksi vuodeksi ja sama summa taannehtivasti vuodelta 2011 palautettiin viimeksi lisäselvityksiä varten. Nyt selvitykset ovat tulleet.

Kutsuntalautakuntaan valitaan edustaja. Kunnalliset ilmoitukset on myös palautettu. Nyt ne on jälleen listalla. Esityksellä ilmoituslehtiä ovat Uudenkaupungin Sanomat ja Vakka-Suomen Sanomat sekä tarpeen vaatiessa ammattilehdet. Mielenkiintoista.

Sitten on tiedoksi tämän vuoden valtionosuudet käyttötaloudesta. Oikaisuvaatimus Loimaan koulutuskutayhtymälle esitetään. Sitten aloitteita ja tiedoksi annettavat jutut.