Hallitus kokoontuu parin viikon tauon jälkeen aika painavan listan puintiin. Ensimmäinen asia on Tanelinpolku 2:n kaavamuutoksen esittäminen valtuuston hyväksyttäväksi. Kaavassa yleistenrakennusten alue esitetään muutettavaksi 5 huoneiston rivitaloksi. Toinen kaavamuutos on Pyhämaan kalasataman alueella tapahtuvista muutoksista.

Haimion alueella tonttia on yritetty myydä. Aiemmin hinta katsottiin liian alhaiseksi eikä myyty. Nyt on yritetty tehdä kauppaa korkeammalla hinnalla. Ei ole onnistunut ja nyt sitten vuorostaan esitetään hinnan laskua. Viikaistenkadun purettaviksi aiotulle alueelle esitetään tehtäväksi hankesuunnitelma. Tämä on ensin tehtävä, mikäli asiaa aiotaan viedä eteenpäin.

Ukin lukio on menossa EU-projektiin mukaan. Asia on listassa hieman epäselvästi. Esittelyssä lukee, että lukio hakee 14000€:n tukea. Ei kuitenkaan sanota mistä. Päätösesitys on, että annetaan lukiolle lupa osallistua projektiin, ei mitään määrärahaa. Tästä lienee pääteltävissä, että rahaa haetaan EU:lta.

Terveyskeskuksessa on avoinna 3 lääkärin, 1 hammaslääkärin ja toimintaterapeutin virat. Niille esitetään täyttölupaa. Sitten käsitellään viime vuoden ennakko tilinpäätös ja talouden toteutuminen.

Sitten esitetään 20000€ siirtoa Pohitullin ja Viikaisten koulujen ruokalakalusteiden hankinnasta Pohitullin koulun kuntokartoitukseen. Seuraavana on Taivassalon ja Ukin kuntaliitoksen esittäminen valtuustolle. 

Sitten ovat Javan aloite talouden tiedottamisesta ja minun aloitteeni kaupungin yleisestä tiedottamisesta. Sitten ovat vuorossa normaalit kokouksen päättävät rituaalit, tiedoksi annettavat asiat jne.