Kokouksen aluksi paljastettiin kaupunginjohtaja Kari Kosken muotokuva.

Virkamiespäätöksistä keskusteltiin jonkin aikaa. Eka varsinainen asia johon pysähdyttiin oli Yardian lainaehtojen muuttaminen. Esitys kyllä hyväksyttiin yksimielisesti. Puolivuotis taloudellinen katsaus oli seuraava keskustelun aihe. Nevavuori esitti Aaltosen kannattamana talousarvion avaamista. Äänin 8-3 katsaus merkittiin vain tiedoksi. Avaamisesta olisi tullut varsinainen soppa. Ensi vuoden talousarviota valmistellaan ja samanaikaisesti käytäisiin läpi tämänvuotista. Eikä mahdollisten päätösten ajan koittaessa olisi vuotta enää jäljellä niin paljoa, että jotain ehdittäisiin tekemään.

Seuraavaksi pysähdyttiin Unkarin matkaan. Aaltonen esitti ettei matkaa tehdä, häntä ei kannatettu. Matkalle ilmoittautui 5 ja 2 on vielä epävarmaa. Mitähän isännät ajattelevat tästä juupas eipäs leikistä. Kaupunginjohtajahan ilmoitti lehdessä Unkariin ilmoitetun matkan peruuntumisesta. Kansanedustajien vierailu herätti keskustelun kuka heidät on kutsunut. Viimein selvisi syyllisen olevan Varsinais-Suomen Liiton.

Sitten päästiin tunteja kestäneeseen keskusteluun johtajasopimuksesta. Viimein päätettiin yksimielisesti 9 000€/kk ja sopimuksesta poistetaan kohta ensi vuoden kesälomasta. Ennen nuijan paukausta Wala keskusteli puhelimessa varmaan puoli tuntia Vainion kanssa joka hyväksyi ehdot. Ilmeisesti ei kovin helpolla. Nyt meillä on sitten uusi kj. syyskuun alussa.

Aloitteita oli nivaska esitettäväksi toimenpiteineen valtuustolle. Yllättäen kolko paukkui tiuhaan tahtiin. Ainoastaan Aaltonen halusi keskustella omasta aloitteestaan. Segerin kanssa sovitut ehdot hallin lunastamisesta hyväksyttiin. Pytien Paris-sopimus palautettiin uuteen valmisteluun. Tiedoksiannot ja pari byrokraattista lisäasiaa hyväksyttiin. Sen pituinen se.