Lauantaina oli pari kertaa kova sade ja ukkonen. Onneksi keskipäivä oli kaunista ettei mennyt Suvipäivien järjestäjien työ hukkaan. Iltapäivällä olikin sitten Lokalahdella ukkonen jollaista en muista kuin lapsuudesta.

Puhelimen pistorasiastakin lenteli metrin lieskoja. Palaneen käryäkin tuli. Taiston tauottua eivät toimineet sähköt eikä lankapuhelimet. Sähkö tuli sentään n. 2 tunnin kuluttua. Puhelin ja laajakaista eivät toimi vieläkään. Vikailmoitusta tehdessäni ilmoitettiin korjauksen kestävän 1-3 päivää. Vielä on muutama tunti, saas nähdä kui äijän käy.

Viimeksi puhelin tuli kuntoon nippanappa 3. päivässä. Laajakaista ei. Alkaako jo hieman risoa. Enimmän osan aikaa laajakaista ei ole käytössä, maksu menee silti täytenä. Sähköstä alkaa määrätyn ajan kuluttua saada maksualennusta aika huomattavasti. Tosin sähkö on tärkeämpi. Siinä ei tarvitse mennä montaa tuntia, kun alkavat pakastimet ja jääkaapit sulaa. Laajakaistassa menee korkeintaan laskuista sakkoa, kun ei pääse ajoissa maksamaan. Toivossa eletään.