Kokous alkoi Ukin Veden päällikön Kyösti Hallikaisen alustuksella Makeanveden pinnan sääntelystä.Alustuksesta riittäisi vaikka blogi alustuseen. Jääköön hänen kolmeen vaihtoehto toimenpiteeseensä.

1. Jatketaan säännöstelyä kuten viimeiset 20 vuotta.

2. Jatketaan nykyisillä lupaehdoilla, mutta siten, että pyritään toteuttamaan lupaehtojen mukaista säännöstelyä.

3. Ukin Vesi hakee muutoksen lupaehtoihin siten, että nykyinen säännöstelykäytäntö laillistetaan.

Hallikainen piti parhaana vaihtoehtona viimeistä. Talven aikana todennäköisesti Sirppujoen suisto ruopataan ja seurataan vaikutusta. Kootaan työryhmä vaikutusalueen henkilöistä ja kaupungin edustajista. Tämä jengi pyrkii pääsemään yhteiseen ratkaisuun.

Sari Rantanen kertoi esh:n "Yksi sairaala" projektista. Asiaan perehdytään tarkemmin ja pyritään keskusteluihin. Rantanen jäi vielä selvittelemään moneen kertaan siirrettyä soten pitkistä työvuoroista tehtyä sopimusta. Kontu esitti ettei pitkien työvuorojen sopimusta hyväksytä Kannatin Myllymäen esitystä vuoden kokeilusta. Ensin Kontu voitti Myllymäen 6-5. Sitten olivat vastakkain Kontu ja lista. Kontu voitti 6-5. Siten tehtyä sopimusta ei hyväksytty. Työntantajan ja ammattiosastojen sopimuksen yli käveltiin. Miten seuraavat neuvottelut sujuvat? Tosin kh:n päätös ei merkitse mitään, jos neuvottelijat niin haluavat. Pitkät työvuorot ovat olleet ainakin puheiden mukaan käytännössä ainakin 10 vuotta. Vakiintunut käytäntö on työtuomioistuimen ennakkopäätöksen mukaan yhtä vahva kuin kirjallinen sopimus.

Muista asioista ei juuri keskusteltu eikä äänestetty. Jopa monet kerrat siirretty erityisluokanopettajien virkanimikkeen muutos hyväksyttiin yksimielisesti.