Sorvakon asemakaava hyväksyttiin. Nuorkauppakamari haki Ukilta rahaa 3782€ itsenäisyyspäivänjuhliin. Esitin ettei avustusta anneta. Ugissa järjestetään 4 itsenäisyyspäivänjuhlaa kaikissa entisissä kuntakeskuksissa. Kalliin vastaanoton järjestäminen on tarpeetonta. Olemme joutuneet tinkimään kaikissa pienissäkin jutuissa  joten rahan laittaminen tällaiseen ei ole linjan mukaista. Jaana Vasama kannatti minua. Lea Myllymäki esitti Juha Nevavuoren kannattamana 50%:n maksamista. Kj. veti esityksensä pois ja esitti 50%:n maksamista. Tämä esitys voitti 6-4. Minun ja Vasaman lisäksi maksamista vastustivat Mauri Rosten ja Veijo Nummi.

Sitten edettiin henkilöstön lomautukseen. Vasemmisto esitti ettei lomautuksia toteuteta tässä vaiheessa. Perusteluna monia juttuja jotka eivät todellisuudessa tuota säästöä ja sen selvityksen puuttumisesta miten paljon palvelut häiriintyvät. Hävisimme äänestyksen 6-5. Esitimme päätöksen jälkeen eriävän mielipiteen, että päätös olisi pitänyt viedä valtuustoon.

Pyhämaan Pientalojen osakeannissa olin jäävi. Saamani tiedon mukaan asia poistettiin listalta ja otettiin uutena asiana konserniohjauksen antaminen yhtiölle. Siten tämäkään asia ei tule valtuustoon. Hallitus päätti esittää Pyhämaan Pientalojen hallitukselle, että talot tulee myydä ja sen jälkeen haettava tarvittavaa osakepääoman korotusta. Nämä toimenpiteet tulee tehdä lokakuun loppuun mennessä.