Uuden hallituksen eka lista on tietenkin pitkä kuin nälkävuosi. Valitaanhan hallituksen edustajat mitä erilaisimpiin elimiin. Eka varsinainen asia on kaupungilaisia kiinnostava ja päätöksen jälkeen varmaan 5 vuotta puhuttava Pakkahuoneen yrittäjän valinta. Kj. esittää päätösehdotuksen vasta kokouksessa. Kokouksessa yhteysjohtaja esittelee asian tarkemmin. Paljon ei jää mietintäaikaa näin tärkeään asiaan. No onhan aina siirto mahdollisuus, jos tuntuu visaiselta.

Sitten pari jo pitkälle valmisteltua kaavamuutosta ja kunnallistekniikan rakentaminen toiseen näistä, kaasutie-Soijatie. Sitten eräitä kaupungin taksoja ja annettaneen lupa teklalle rakennusmestarin toimen täyttämiseen. Samoin soten hallinto- ja talouspäällikön virka. Sitten tiedotuksena, että talkoovapaista, lomautuksista ym. kertyi viime vuonna puoli milliä. Onhan henkilöstö osallistunut säästöihin.

Sitten siirrytään valtakunnantason asiaan., ts-tmk:n lausunto. Leena Anto pyytää eroa lautakuntien jäsenyyksistä tultuaan hallitukseen. Anja Savolainen ilmoittaa ettei ota maakuntavaltuuston jäsenyyttä vastaa. Tehtävään pitää olla kaupungin- tai kunnanvaltuuston jäsen. Sitten alkaa rumba hallituksen edustajien valinnasta eritehtäviin. Samoin Saarniston vaaliltk:n vpj- Sataman yhtiöittämisen ohjausryhmä.

Sitten siirrytään rahaan. Ekaksi viime vuoden talouden toteutuminen. Sitten tarkistetaan tämän vuoden investointirahoja, tämän vuoden valtionsuudet käyttötalouden osalta, sitten palvelujen hankintaa, aloitteita ja tiedotusasit. Siinä se sitten. Lyhyesti kerrottuna, mutta eiköhän siinä mene aikaa ja tupakkia. Alla toivottu lisä. Linkki hallituksen esityslistaan.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html