Myöskin kh aloittaa vuoden toimintansa maanantaina. Ekana varsinaisena asiana kaavamuutos. Kortteli jossa ovat mm. Bonk ja Aarras ovat saaneet uuden kaavan ja nähtävillä oloaikana ei ole tullut yhtään muistutusta. Se esitetäänkin hyväksyttäväksi. 

Sitten onkin ikävä juttu. Kaupungin henkilöstön lomauttaminen. 3:n henkilöstöryhmän kanssa neuvotteluissa on päästy sopimukseen. Jyty, Jhl ja Ktn ovat hyväksyneet 5 pv:n palkattoman talkoovapaan. Muille esitetään 7 pv:n lomautusta, jonka vaihtoehtona työntekijä voi ottaa 5 pv:n palkattoman vapaan. Peruskoulunopettajien osalta lomautukseen käytetään veso-päivät. Mitähän sellaisetkin ovat. Pitää selvittää päivän valjettua.

Sitten on rutiiniasioita. Yhteistoiminnan ja työsuojelutoiminnan järjestäminen tälle vuodelle. Ukin ja Taivassalon liitoksen kuntalaisten kuulemistilaisuuden järjestäminen. Seuraavana  perheneuvola psykologin viran ja 2 lähihoitajan toimen täyttäminen. Hommat on uusia. Eteenpäin pitää mennä vaikeuksista huolimatta. 

Erästä neuvottelijaa Pyhärannan ja Rauman perusterveydenhuolto neuvotteluihin esitetään vaihdettavaksi. Lea Myllymäki pyytää eroa koulutus ltk:sta. Puuta myydään. Paras tarjous on 55000€. Polttoaineiden hankinnasta päätetään. Siivousaineiden hankinnasta on tehty valitus. Sitten aloite, tiedoksiannettavat asiat ja eka kokous on pulkassa.