Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksissä ei näyttänyt olevan nopealla vilkaisulla mitään erikoista. Ekana on ranta-asemakaavan hyväksymine. Ei ollut yhtään muistutusta, joten eiköhän se ole kunnossa. Sitten esitetään myytäväksi Linnmarine OY:lle tontteja yhteensä vajaan hehtaarin verran. Ne on olleet firmalla tähän asti vuokralla. Missään ei ole katujen ym. nimiä joista selviäisi missä tontit on. Jos muistaa kaupunginosien ja tonttien numerot, niin sitten tietää.
Sitten on Hiun tonttien luovutusehdot. Ehtoja on 4 A4:sta. Pitänee ehtiä viikonloppuna lukemaan.

Sitten on uudelleen valtuuston työjärjestys. Minulle jäi viimeksi se käsitys, että esittelijä veti asian pois listalta tehdäkseen käydyn keskustelun pohjalta muutoksia. Mielestäni esitys on täysin sama. Varaus tähänkin. En lukenut vielä kovinkaan tarkkaan. Laajakaista hankkeelle ei haeta Varsinais-Sumoen liitolta tukea.

Sitten häirintä ja epäasiallinen kohtelu. Päätösesitys on seuraava: Kaupunginhallitus päättää kieltää valtuutettuja Juha Aaltosta ja Jari Valkosta jatkamasta häirintää ja epäasiallista kohtelua työsuojeluilmoituksen tehneitä viranhaltijoita kohtaan. Lisäksi kh päättää tehdä asiassa välittömästi tutkintapyynnön, johon liitetään riittävän laaja asiakirjamateriaali.

Sitten vielä pari aloitetta ja ilmoitusasioita.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122204.HTM