Eka varsinainen asia on Viikaistenmäen asemakaava muutoksen käynnistys. Toinenkin asia on asemakaava muutoksen käynnistys Nyt Hakametsän koulun liikennejärjestelyt. Maapoliittinen ohjelma aiotaan hyväksyä.

Seuraavana on listalla maanhankinta Pinipajun alavesisäiliötä varten. Mistähän näin mainio nimi ja otsikko asialle on keksitty? Hankittavaksi esitetty alue ei ole Pinipajulla, ei edes Uudessakaupungissa vaan Taivassalon Järvenperässä. Ostettavaksi esitetty on alue n. puoli hehtaaria Suojala nimisestä tilasta ja kauppahintana olisi 10 000€.

Lokalahden koulun liikuntasalille annettaneen toteutuslupa. Halvimman tarjouksen n. 300 000€ on jättänyt Nurkora joka on myös valittu rakentajaksi. Sataman yhtiökokousedustaja ohjeistetaan johtokunnan valitsemiseksi. Muut asiat hän saa päättää niin kuin tykkää.

Munaistenmetsän kaatopaikalle annetaan pankkitakaus. Valtionosuuden määrä tänä vuonna on n. 24 milliä. Siihen tyydyttäneen eihän siinä ole laskuvirhettä. 7:n virkaan ja tehtävään annettaneen täyttölupa. Siivoojan tehtävä oli mielestäni listassa 2 kertaa huolimatta siitä, että osa-aikainen siivoojan tehtävä jätetään täyttämättä. Noina pojat. Sitten on vielä pari aloitetta.